Beyaz Bayrak Göllüalan İlkokulu'nda

Milli Egitim Bakanlıgı ve Saglık Bakanlıgı'nın birlikte yürütmüş oldukları ortak projede, gerekli temizlik ve hijyen koşullarını yerine getiren okullara verilen beyaz bayrağı Göllüalan İlkokulu olarak almanın gururunu yaşıyoruz.

Uzun süre bakımsız kalmış Göllüalan İlkokulu'nda göreve başladığımızda, okulumuzun eksiklerini tespit ederek, tadilat,bakım ve gerekli boya işlerini yaparak, okulumuzu bugünkü haline kavuşturmanın mutluluğunu tüm Göllüalan Mahallesi olarak yaşıyoruz. İnsan faydalı olduğu kadar değerlidir, fikri ile başlayıp gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda, desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen sınıf öğretmenimiz Kevser Okumuş'a, anasınıfı öğretmenimiz Selma Yüksel'e, muhtarımız İsmail Eyşi'ye, eski dönem muhtarımız İsmet Yıldız'a, İşkur tarafından okulumuza geçmiş dönemlerde verilen Mustafa Kayar, Rukiye Kılıç ve şuanda görev yapmakta olan Beyzanur Torun'a,  yakın dönemde tayini çıkarak ayrılan imam hatip Ahmet Aslan'a ve ismini yazamadığımız tüm mahalle sakinlerimize ayrıca tüm öğrencilerimize Göllüalan İlkokulu İdaresi olarak TEŞEKKÜR EDERİM. Hep birlikte yapacağımız güzel çalışmalarda görüşebilme dileklerimle..

21-03-202121-03-202121-03-202121-03-202121-03-202121-03-202121-03-2021